ATT GÖRA

Det finns massor av saker att göra som svensk och Sverige-intresserad i Belgien.

Här är några svenska organisationer och intressegrupper

Svenska kyrkan i Bryssel
Ett stenkast från parken Cinquantenaire ligger Svenska kyrkan i Bryssel. Varje vecka bedrivs verksamhet för stora och små och på söndagar firar vi alltid gudstjänst. Hit är alla välkomna!

Friskis & Svettis Brussels

SVESAM (Svensk Samling i Antwerpen), grundat 22.11.1937

Är politiskt, religiöst samt ideologiskt helt obunden. Föreningens aktiviteter äger huvudsakligen rum i Antwerpen med omnejd och dess målsättning är att verka sammanhållande bland svenskar och svensktalande.

Munskänkarna
Vår ambition är att erbjuda trevliga och lärorika provningar samt olika utbildningar till våra medlemmar, oavsett tidigare kunskaper. Alla är lika välkomna! Den gemensamma nämnaren är vårt intresse för vin.
Kontakt person Fredrik Svensson: f_Svensson (at) hotmail.com

Facebooksidan Svenskar i Bryssel
En mycket aktiv facebooksida där ni får tips om vad som händer och där ni kan fråga om allt som berör livet i Belgien

Swedish Investors Club
SIC, grundat 1992, är ett Brysselbaserat forum för svensktalande intresserade av ekonomi, finanser och kapitalförvaltning. SIC är ett nätverk där medlemmarna kan dela med sig av information, kunskap och erfarenheter. Sedan 2013 har SIC en systerklubb i Stockholm. Betydligt mer information finns på SIC:s hemsida:

Svenska klubbens företagare förening
Föreningen är till för dig som nu driver ett företag i Belgien eller du som skulle vilja starta ett företag. Vi är redan nu några medlemmar men ju fler vi är desto bättre är det  då vi kan hjälpa varandra och dra nytta av varandras kunskaper.

Svenska Kören i Bryssel

SWEA i Belgien

Golf Club Suédois