Välkommen till mitt bloggäventyr

Detta är delen på hemsidan som heter Lottens bloggäventyr, att jag fick det namnet tilldelat var ju helt perfekt. Dels blir det här som ni får följa mitt, Lottens, äventyr här i Belgien där jag bott i snart två år nu - jag ser mig fortfarande som en novis, och dels ska det bli ett äventyr för mig att prova blogga på det här sättet!


Det här inlägget blir bara en liten kort introduktion så att vi kommer igång, men jag ser fram emot att få dela med mig av mina upplevelser av Belgien och jag hoppas att du är sugen på att följa mig!


Lotten

I helgen var det marknad längs med avenue Tervuren, jag promenerade hela vägen från Merode till Musée du tram. Ytterst roligt påfund - och vilken frihet det känns som att kunna strosa på den annars så fyllda bilvägen.

14 views1 comment
Om oss

Vi är en frivillig organisation som är till för svenskar och Sverige- intresserade i Belgien. 

Ansvarig utgivare: Lars Åberg

ADDRESS

 Château d’Argenteuil
Square de Argenteuil 5
B-1410 Waterloo

Postadress:Avenue des Gaulois 35
B-1040 Bruxelles

© 2019 by Marcus Bohlin